avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovinieta

buna am fost filmat de o camera de la cndar pt. rovigneta mentionez ca am masina adpata persoanelor cu handicap si am certificat valabil de handicap grav, care ar fi procedura tebuie sa achit aceasta amenda sau am cistig de cauza in instanta,mentionez ca am fost oprit la mai multe controle de rutina de politie si i-am aratat talonul in care specifica ca masina este adptata si certif. handic. si nu ma-u avertizat ca mai am nevoie de nimik. acum aflu ca trebuia sa fiu inregistrat cu o anume cerere la baza lor de date. oare ce ar fi de facut?
mersi
Cel mai recent răspuns: mona m , utilizator 20:52, 16 Iunie 2011
poate beneficia daca are asistent personal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) ... farcasalin farcasalin Buna ziua Am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) si vreau sa stiu daca conform art.28 din L 448/2006,eu si sotia fiind reprezentanti legali,eu ... (vezi toată discuția)
Scutire de la plata tarifului de utilizare a reþelelor de drumuri naþionale TheSolitary TheSolitary Bună ziua! Sunt persoana cu handicap grav, incadrat in gradul I, cu insotitor. Părinții meu au grijă de mine. Tatal meu a cumparat de curand un ... (vezi toată discuția)
Rovigneta gratuita mihailaion mihailaion Sunt persoana cu handicap grad 1, grav, am un certificat eliberat de comisia de specialitate -permanent.Mentionez ca handicapul nu este la membre sau ochi.Sunt ... (vezi toată discuția)