avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intreruperea platii pensiei de intretinere student
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intreruperea platii pensiei de intretinere student

Am o fata studenta la zi in anul 2 si de 2 luni nu am nici un loc de munca si nici somaj. Pana acum 2 luni am mai lucrat lanegru si-i mai dadeam cam in medie 100 ron/luna. I-am spus ca nu mai am de unde sa-i dau nici un ban .Am 55 deani si nu ma mai angajeaza nimeni.Fata vrea sa ma dea in judecata.Eu daca demonstrez ca nu am nici un venit lunar,pot obtine sistarea platii pensiei de intretinere ?
cum sa-i dau o patrime din venit , daca eu nu il am?
Cel mai recent răspuns: salmiroxa , utilizator 18:08, 27 Februarie 2011
Imi pare rau dar va trebui sa platiti ,va poate face plangere penala.Legiuitorul a prevazut in astfel de situatii ca debitorul obligatiei sa plateasca 1/4 raportat la venitul minim.Vedeti cum faceti si platiti ,nu aveti ce sa faceti. Puteti solicita reducerea pensiei sau sistarea ei daca fetita dvs se angajeaza.
vamultumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere sot invalid rodica1978 rodica1978 Am fost casatorita si sotul a avut un accident de munca am stat cu el in spital dar din cauza unor probleme in familie am fost nevoita sa ma despart de el dar ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara vs credite alina.livia alina.livia Am trait in concubinaj 8 ani. Din acesta relatie a rezultat o fetita. Pt a beneficia de pensie alimentara, se tine cont de creditele concubinului meu? Nu se ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas Lionel19 Lionel19 Buna Seara in primul rand..ca toata lumea,am si eu o situatie.Am primit acasa o instiintare de la Casa de Pensii din care reiese ca am primit necuvenit pensie ... (vezi toată discuția)