avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cazier fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cazier fiscal

buna seara.poate cineva sa imi explice cu ce se ocupa cazierul fiscal,care sunt costurile lui si de unde poate fi scos?
cu multumiri
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:44, 4 Martie 2011
Articole legate de cazierul fiscal:
www.avocatnet.ro/content/tag...

Pentru taxe si documente necesare, vezi aici:
[ link extern ] /
pegas a scris:

buna seara.poate cineva sa imi explice cu ce se ocupa cazierul fiscal,care sunt costurile lui si de unde poate fi scos?
cu multumiri

Cazierul fiscal se elibereaza de DGFP judeteana sau de sector in cazul bucurestenilor. Acesta atesta ca persoana in cauza (fizica sau juridica) a avut sau nu probleme de natura fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de cazier fiscal stie cineva ce trebuie sa cuprinda certificatul de cazier fiscal? Am intrebat la trezorerie si mi s-a spus ca ar fi 3 variante [una am eliminat-o, fiind pt ... (vezi toată discuția)
Dosar preturi de transfer NICOLETA VALI NICOLETA VALI A intocmit cineva dosar de preturi de transfer? Am o prestare servicii constructii intragrup si am citit ca e obligatoriu intocmirea dosarului de preturi de ... (vezi toată discuția)
Model cerere eliberare certificat de atestare fiscala carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Are cineva ultimul model de cerere pt. obtinerea unui certi. de atestare fiscala ? Am scos un certif. in urma cu cca.o luna de zile, si a ... (vezi toată discuția)