avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Model cerere eliberare certificat de atestare fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Model cerere eliberare certificat de atestare fiscala

Buna ziua !
Are cineva ultimul model de cerere pt. obtinerea unui certi. de atestare fiscala ?
Am scos un certif. in urma cu cca.o luna de zile, si a trebuit sa completez alt formular, caci nu mai era valabil cel vechi. La plecare m am grabit si am uitat sa iau cu mine un formular .......
Multumesc !
Aici gasiti ultimele noutati legate de modificarea informatiilor din certificatul de atestare fiscala. Si un model, pe care va trebui sa va deplasati sa il ridicati direct de la sediul Directiei de Finante.

www.avocatnet.ro/content/art...

Aici aveti vechiul formular:
[ link extern ]
Modelul este destinat exclusiv persoanelor fizice...
Linkul 2 este pentru persoane juridice...
Nu au nicio legatura...
Sau iar nu vad eu bine!:innocent:

uite, ruleaza pana jos

[ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2013
Herra_, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat traducator otilia_aconstantinei otilia_aconstantinei Buna ziua. As dori sa stiu daca a sustinut careva examenul pentru atestat de traducator autorizat , si daca da, ce pasi a trebuit sa urmeze. Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal bubby bubby Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un formular de cerere pentru obtinerea certificatului fiscal la un SRL , pentru obtunerea parolei ITM si daca stiti cat ... (vezi toată discuția)
Care sunt condiþiile ºi actele necesare pentru deveni traducãtor autorizat? bobby1981 bobby1981 As vrea sa traduc acte sub forma legala din romana in engleza , engleza romana , si nu stiu ce acte am nevoie si unde trebuie sa ma duc pentru a obtine o ... (vezi toată discuția)