avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general amortizare centrala pe lemne
Discuție deschisă în Contabilitate în general

amortizare centrala pe lemne

va rog sa imi spuneti in cati ani se amortizeaza o cetrala termica pe lemne#-o

nici un contabil nu sa trezit :(
Ultima modificare: Duminică, 27 Februarie 2011
spetitul, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 11:11, 7 Martie 2011
:offtopic:
Ne-am trezit , stimate domn :)

Daca va referiti la echipamentele pentru centrala termica ,conform catalogului durata normala de functionare se incadreaza intre 8 si 12 ani.(cod clasificare 2.1.16.5.) .
Daca faceti referire la cladirea (spatiul)in care este amenajata aceasta centrala durata de amortizare conform catalog se incadreaza intre 24 si 36 de ani(cod clasificare 1.6.5.).
:kissing: scuze pentru topic. din viteza ca era prea dimineata dar tot v-ati trezit tirziu .
merci pentru informatie. ce se intimpla daca am depasit cu doua zile depunerea declaratiei 392b
pa
spetitul a scris:

[...] ce se intimpla daca am depasit cu doua zile depunerea declaratiei 392b
pa

In mod normal se da amenda, dar cu intelegerea functionarilor de la fisc puteti scapa cu un avertisment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile la un pfa la venit real it popaica popaica Buna ziua Sunt un pfa la venit real cu activitate in IT. Ma intereseaza daca cumpararea unui laptop ( este un MAC necesar desfasurarii activitatii ) pe PFA ... (vezi toată discuția)
Amortizare utilaje Felicia77 Felicia77 Buna ziua, Va rog sa-mi explicati cum se amortizeaza in contabilitate un utilaj nou cumparat pentru productie (router cnc). Ce fel cheltuiala se considera si ... (vezi toată discuția)
Amortizare mijloace fixe crengutacapra crengutacapra As vrea sa aflu care este perioada de amortizare a unui imobil cumparat pe cabinet.MULTUMESC. (vezi toată discuția)