avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia Alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia Alimentara

Daca fosta sotie deschide la banca un cont pe numele fetitei , si eu vreau sa depun banii pt pensia alimentara pe acel cont .
Vreau sa stiu daca cand depun banii , se specifica daca sant pt pensia alimentara?
Vreau sa am dovada ca acei banii sant pt pensia alimentara .. Cum dovedesc ?
Cel mai recent răspuns: ContSters115010 , utilizator 09:58, 27 Februarie 2011
Treceti dvs. in actul de depunere ca suma reprezinta pensie de intretinere.
Din experienta te sfatuiesc sa iti treaca operatorul de la banca cand depui ca plata reprezinta pensia alimentara........poate sa treaca "pensie alimentara in baza hotararii numarul din data de "si este ok.eu asa faceam depunerile
Si cel mai important,Pastreaza toate hartiutele.nu se stie cand iti trebuie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre anaf vreau sa cumpăr un imobil, banii nu sunt în banca, i-am strâns... ghiumusa ghiumusa Despre ANAF Vreau sa cumpăr un imobil,banii nu sant în banca,i-am strâns de-a lungul anilor Dacă ii depun la banca cum demonstrez proveniență lor? Ma ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara creata3112 creata3112 Buna ziua Prin lege mi s-a stabilit o pensie alimentara pentru cei 2 minori pe care ai am , dar nu imi este trimisa se fostul meu concubin si nici cine o ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere mayadumitrescu mayadumitrescu Buna ziua.Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare;fratele meu vireaza pensia de intretinere in contul fostei sotii fara specificatia-pensie de ... (vezi toată discuția)