Prin lege mi s-a stabilit o pensie alimentara pentru cei 2 minori pe care ai am , dar nu imi este trimisa se fostul meu concubin si nici cine o trimite nu specifica ca depune acei bani in cont cf pensie alimentara de la cutarescu cf hotararii judecatoresti,,,,,,
Il pot executa sa mi dea pensia alimentara pe ultimii 3 ani? Mentionez ca pensia alimentara imi este depusa de ,,sotia " fostului si eu nu o cunosc. Banuiesc ca el lucreaza afara ca nici la politie nu a venit sa dea declaratie la reclamatia penala? Pot face executare pentru pensia alimentara neplatita pe ultimile 36 luni?
Bună ziua, e cam riscant să faceţi executare silită, atât timp cât obligaţia de plată a fost executată, chiar dacă nu a plătit debitorul personal, ci a delegat pe altcineva să facă plată în numele său. Nu vă sfătuiesc să procedaţi astfel, pentru că poate face contestaţie la executare şi dacă pierdeţi îi veţi plăti cheltuieli de judecată.
Pensie alimentara
Avcris
Buna ziua,
Am si eu intrebare , fratele meu a divortat in 2009 de sotie , sa stabilit plata pensiei alimentara pentru copil , el a platit pensia lunar dar nu ... (vezi toată discuția)