Buna ziua.Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare;fratele meu vireaza pensia de intretinere in contul fostei sotii fara specificatia-pensie de intretinere.Intrebarea mea este ; fosta sotie poate spune ca nu a achitat pensia? mentionez ca are toate chitantele si a notificat.o prin sms.Multumesc.
Nu poate spune că nu a achitat pensia, și dacă ar spune, nu o bagă nimeni în seamă.
Dacă păstrează toate chitanțele e acoperit.
Și când trimiți prin talon poștal, nu scrii pe talon ce reprezintă suma de bani.
Doar nu-i trimite ei cadouri lunare și neglijează copilul, se înțelege de la sine.
Să facă bine , de acum înainte, să specifice "pensie de întreţinere minor", nu de altceva, dar în cazul blocării contului doamnei, pentru anumite datorii, vor fi blocaţi şi acei bani, fiindcă banca nu are de unde să ştie ce reprezintă acei bani. Legea interzice băncii prptirea alocaţiei şi pensiei de întreţinere a minorului.
Poprire
fanny000
Buna ziua,mai am o intrebare ,eu primesc pensia alimentara in cont ,fostul sot este pensionar militar i se opreste din pensie si se vireaza mie in cont.Eu am ... (vezi toată discuția)