avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... calcul pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

calcul pensie anticipata

buna ziua

ma poate ajuta cineva sa imi spuna cand ar putea iesi mama mea la pensie anticipata potrivit noi legi

precizez ca mama e nascuta in 24 09 1956 si are un stagiu de cotizare de 31 de ani si a are trei copiii nu nstiu daca si asta conteaza

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:17, 27 Februarie 2011
Pensie anticipata partial la 55 ani si 6 luni,conditia de stagiu fiind de 30 de ani si 6 luni,fara stagiu asimilat.Pentru pensie anticipata,trebuie sa indeplineasca conditia de stagiu de 38 ani si 6 luni,fara stagiu asimilat.Limita de varsta la 60 de ani si 6 luni.Cei 3 copii nu o mai pot ajuta cu nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii anticipate casuneanulucian casuneanulucian pentru mama mea ; are 55 de ani pe data de 14.01.1956 si 32 de ani vechime. cand poate iesi la pensie anticipat (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata elena138 elena138 Buna seara! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns! Cand se poate pensiona anticipat o persoana nascuta pe data de 3 ianuarie 1956, vechime ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata floribell floribell Va rog frumos: Pentru o persoana de sex feminin, nascuta in data de 26 septembrie 1955, care implineste anul acesta varsta de 56 ani, iar in luna iunie 2011 ... (vezi toată discuția)