avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... licitatie- lamuriri
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

licitatie- lamuriri

Buna ziua. Vreau sa particip la o licitatie pentru cumpararea uni apartament, organizata de D.G.F.P. "oras" ( nu trec denumirea orasului )
Citez: "Bunul este grevat de urmatoarele :
CREDITORI :
1) D.G.F.P. "oras" - Administratia Finantelor Publice "oras" Directia Fiscala "oras"
2) Banca X (denumire fictiva)
3) SC. Y SRL (denumire fictiva)
Intrebare: Daca eu sau altcineva cumparam acest apartament scos la licitatie de catre D.G.F.P "oras", ce se intampla cu Banca X si cu SC.Y SRL. Sau o data cu cumpararea apartamentului "luam" si datoria catre Banca X si SC.Y SRL pe care vom fi nevoiti sa le achitam ulterior? Ca mentiune arat ca apartamentul face pretul cerut de catre D.G.F.P., dar nu adunat cu datoria catre banca si nicidecum si cu cea catre SC.Y SRL. Mersi .
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 08:20, 1 Martie 2011
Textul pe care vi l-am citat este cat se poate de explicit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren cumparat prin licitatie . Pasare1 Pasare1 Teren cumparat prin licitatie cistigata dela primarie. Exista proces-verbal semnat de membrii participanti si chitanta de achitare a valorii integrale ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumparat un apartament de la anaf si am datorie ... gruiabumbu gruiabumbu Buna ziua, Am cumparat un apartament de la ANAF si am datorie la asociatia de proprietari pentru ceea ce s-a consumat in apartament pe perioada ... (vezi toată discuția)
Actiune in rectificarea notarii??? grozavu grozavu Am o situatie mai neobisnuita: - in 2004 se cumpara un imobil (apartament) liber de sarcini, prin act de adjudecare (vanzare silita). Fostul proprietar a fost ... (vezi toată discuția)