avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salariu de incadrare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salariu de incadrare

incepind cu 1 feb.2011 am trecut intr-o alta transe de vechime mai exact am 20 ani lucrati as vrea sa stiu la care salar de incadrare se calculeaza noua transe de vechime la cel din ianuarie 2010 la care se aplica diminuarea apoi majorarea.
Cel mai recent răspuns: Corbeanca , utilizator 12:01, 1 Martie 2011
aplicati transa la salariul din ianuarie 2010 pentru ca daca aplicati procentul de 2,5% conform alin. (5) art. 10 din Legea 284/2010 sunteti in pierdere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime ildiko23 ildiko23 Buna ziua! Sunt angajata in invatamant de la 1 sep. 2005, si am trecut la transa de vechime 6-10 ani (10% spor) din 1 sept 2011, avand pana atunci 5% spor ... (vezi toată discuția)
Calcul spor vechime meri402003@yahoo.com meri402003@yahoo.com cum se calculeaza sporul de vechime pentru un salariat la care i se modifica transa de vechime dupa noua lege in anul 2001 (vezi toată discuția)
Calculul sporului de vechime in munca - gradatii, procente, legislatie oanaportar oanaportar - Va rog frumos sa ma ajutati si sa ma lamuriti in legatura cu calculul sporului de vechime in munca pentru personalul contractual dintr-o institutie ... (vezi toată discuția)