avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigii de munca - probleme
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigii de munca - probleme

Am o hotarare judecatoreasca definitiva si executorie de drept privind anularea deciziei de desfacere CIM, reintegrarea cu plata drepturilor salariale conf art.78 din CM, incepand cu data desfacerii pana la reintegrarea efectiva.
In urma acestei hotarari, am facut cerere de reintegrare si urmeaza, probabil, sa ma prezint la serviciu .
Hotararea judecatoreasca este definitiva, dar nu irevocabila, asa ca in acest moment societatea a facut recurs.
Intrebarea mea: daca societatea va castiga recursul, ce se va intampla cu perioada in care voi merge la serviciu?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dana Oancea , Consilier juridic 13:34, 1 Martie 2011
In cazul in care societatea va castiga in recurs, are posibilitatea intoarcerii executarii silite ... este posibil ca societatea sa ceara suspendarea executarii hotararii pana la solutionarea cererii de recurs.
Perioada in care veti merge la serviciu , daca societatea a executata hotararea primei instante si apoi castiga in recurs, nu va fi considerata vechime in munca.
Daca societatea castiga recursul, va trebui sa innapoiez inclusiv banii pentru perioada recursului in care am mers la lucru?
Intr-adevar asa este , trebuie sa inapoiati banii primiti daca angajatorul castiga in recurs.
pentru perioada lucrata nu veti returna bani!!!
veti returna doar banii pentru perioada cuprinsa intre desfacerea CIM si reincadrare. Pentru perioada lucrata efectiv dupa reincadrare nu veti returna banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata drepturi salariale si reintegrare la serviciu klaus_io klaus_io Buna ziua! Am fost angajata la o societate si timp de 5 luni nu mi-a mai dat salariu si dupa mi-a desfacut contractul de munca in februarie 2010. Am actionat ... (vezi toată discuția)
Desfacere disciplinara dispusa de catre instanta de judecata valeria.bisa valeria.bisa Buna ziua. Ma confrunt cu o speta mai inedita. Am desfacut disciplinar cim-ul unui salariat. Acesta a contestat decizia de desfacere si a solicitat ... (vezi toată discuția)
Hotarare reintegrare pe post in urma desfacerii contractului de munca atenahex atenahex Buna seara. In ianuarie am actionat in instanta institutia la care eram angajata motivul fiind desfacerea abuziva a contractului de munca. In sedinta publica ... (vezi toată discuția)