Am o hotarare judecatoreasca definitiva si executorie de drept privind anularea deciziei de desfacere CIM, reintegrarea cu plata drepturilor salariale conf art.78 din CM, incepand cu data desfacerii pana la reintegrarea efectiva.
In urma acestei hotarari, am facut cerere de reintegrare si urmeaza, probabil, sa ma prezint la serviciu .
Hotararea judecatoreasca este definitiva, dar nu irevocabila, asa ca in acest moment societatea a facut recurs.
Intrebarea mea: daca societatea va castiga recursul, ce se va intampla cu perioada in care voi merge la serviciu?
Multumesc.
In cazul in care societatea va castiga in recurs, are posibilitatea intoarcerii executarii silite ... este posibil ca societatea sa ceara suspendarea executarii hotararii pana la solutionarea cererii de recurs.
Perioada in care veti merge la serviciu , daca societatea a executata hotararea primei instante si apoi castiga in recurs, nu va fi considerata vechime in munca.
veti returna doar banii pentru perioada cuprinsa intre desfacerea CIM si reincadrare. Pentru perioada lucrata efectiv dupa reincadrare nu veti returna banii.