avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediul medical pt un angajat cu doua contracte ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediul medical pt un angajat cu doua contracte individuale de munca la doua societati diferite

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
sunt angajata cu CIM norma intreaga la o societate (din 2009) si la o alta societate cu CIM de 2 0re/zi (incepand din 02.09.2010)
am nascut pe 12.02.2011 prematur. La servici am fost pana pe data de 11.02.2011 inclusiv.
intrebarea mea este: cum sunt platita din 12.02. de cele doua societati la care lucrez? Concediul medical este unul singur, nu il pot duce decat la angajatorul unde lucrez din 2009. ce duc la societatea unde lucrez din sept 2010 pt plata salariului? am dreptul la plata salariului de la al doilea angajator chiar daca nu am vechime un an acolo?
Cel mai recent răspuns: prepelix , utilizator 16:52, 27 Februarie 2011
Beneficiati de plata concediului medical la ambii angajatori.
La angajatorul cu 8 ore duceti medicalul in original.
La angajatorul cu 2 ore duceti medicalul in copie, asa se procedeaza.

va multumesc pt raspuns!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu postnatal platit de doi angajatori 12luc 12luc Sunt angajata la doua spitale, la unul cu norma intreaga si la celalalt cu 3ore si jumatate. Nu am luat concediu prenatal.dupa nastere doresc sa intru in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru concediu de maternitate pentru un angajat cu mai multe contracte silvias silvias Buna ziua As vrea sa va prezint un caz despre un angajat care are mai mukte contracte de munca , unul la societatea unde are functia de baza si 3 contracte ... (vezi toată discuția)
Postnatal si cic angajator partime brendissima brendissima Cum tb procedat in cazul in care salariata insarcinata va intra in postnatal la angajatorul la care lucreaza cu norma intreaga vis-a-vis de alt contract cu ... (vezi toată discuția)