avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

va rog sa imi spuneti am avut o sora care a decedat inainte de a deceda a cumparat un apartament a ramas dupa ea sotul si o fica .As vrea sa stiu ca eu ca frate am vreun drept de succesiune la bunurile ei Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 16:46, 27 Februarie 2011
buna ziua.
in acest caz intreaga masa succesorala o vor culege sotul supravietuitor si fiica defunctei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grad de rudenie ,in vederea succesiuni. mariancristielena mariancristielena Buna ziua,o intrebare la dvs daca puteti sa ma ajutati.Tatal meu a decedat,Tata a avut 6 frati ( 3 frati si 3 surori )nici unul nu mai traiesc.Una dintre sora ... (vezi toată discuția)
Sora mamei, fără descendenți, a murit cu o săptămână înaintea soțului ei, care are două fete. cum se împarte moștenirea mătușii mele? kalamatianos28 kalamatianos28 Buns ziua, Matusa mea a avut un apartament cumparat inainte de casatorie.S-a casatorit,iar sotul are 2 fete din alta casatorie.Din pacate matusa a murit,iar ... (vezi toată discuția)
Succesiune - drepturile sotului supravietuitor Vasile75 Vasile75 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti o parere cu privire la o succesiune: Doi soti au trait impreuna 30 de ani si au facut avere (bunuri imobile si mobile) ... (vezi toată discuția)