avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... arest in italia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

arest in italia

buna seara
cazul unui prieten:pedeapsa cu suspendare 2 ani,aflat inca in termenul de incercare.
in italia este arestat pt.furt.suspendarea de aici poate influienta o eventuala pedeapsa acolo?daca va fi extradat,beneficiul suspendarii va fi revocat?
multumesc
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:05, 1 Martie 2011
daca va fi condamnat acolo atunci este important sa nu vina in tara.
daca va veni in tara se va face recunoasterea hotararii din italia si,tinand cont de faptul ca nu sunt infractiuni colncurente cu pedeapsa cu suspendare cred ca se va revoca si i se va da prin adunare.
dupa condamnarea definitiva in italia,nu va fi obligatoriu trimis in tara pt executarea pedepsei?
sigur ca nu va fi trimis in tara .
ce ar fi daca ar fi toti trimisi in tara si sa ne gandim ca sunt cam 12000 de condamnati in tarile U.E. care sunt romani si au savarsit infractiuni in strainatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestare sau tot suspendare? Imparatul Imparatul Varul meu a fost condamnat la 6 luni cu suspendare pt. o infractiune cu intentie, dupa vechiul cod penal. I s-a stabilit un termen de incercare, care inca nu ... (vezi toată discuția)
Injurii si amenintari adrianionica adrianionica fostul meu prietenul meu a fost condamnat cu suspendare 3 cu 5 ani pentru talharie.acum ma tot ameninta cu bataia si vorbe urate.daca eu ma duc sa depun ... (vezi toată discuția)
Se pot lua 2 suspendari in 2 dosare diferite??la unu s-a luat deja ! anamaria31 anamaria31 as dorii si eu un raspuns ...credeti ca exista vreo posibilitate ca prietena mea sa isi ea amenda penala ....la aceasta pronuntare daca va face recurs ... ... (vezi toată discuția)