avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Imputatie accident...?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Imputatie accident...?

Fiind angajat ca si medic si facand distributie de medicamente am avut un accident cu masina firmei. Mi se poate imputa reparatia masinii? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 28 Februarie 2011
nu ar trebui sa vi se imputa atata timp cat masina are deja o asigurare in baza careia se poate face reparatia.
Da masina are RCA dar nu avea casco. Mentionez ca accidentul s-a produs din cauza conditiilor meteo nefavorabile, adica teoretic din cauza mea dar nu am semnat procesul verbal.
Daca sunteti vinovat de producerea accidentului , vi se pot impuna cheltuielile de reparatie a masinii.... art.998 C.civ. prevede ca, orice fapta a omului, care cauzeaza altuia prejudiciu, obliga pe acela din a carui greseala s-a ocazionat, a-l repara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune materiale cauzate prin accident rutier extraterestru extraterestru Buna ziua. In luna iulie 2008 am avut un accident de masina, accident produs din vina mea.La acea data aveam functia de administrator la firma dar ca ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc? fluxi fluxi lucrez la o firma de transport persoane extern.de cateva luni am zgariat un autocar de un perete am fugit de la locul accidentului asta se intampla in ungaria. ... (vezi toată discuția)
Dc nu am avut contract de munca ma poate da in judecata pentru daune ? sweetm sweetm fratele meu a lucrat la o firma de transport fara contract de munca fara nici un document semnat si a primit o cursa in afara unde din pacate a adormit la ... (vezi toată discuția)