avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SOC- SUPLINITORII INAINTEA TITULARILOR!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SOC- SUPLINITORII INAINTEA TITULARILOR!

Sunt titular. Si ce folos ?!!! Am sperat sa ca anul asta sa ma pretransfer acasa, langa copilul meu, ca acum sa aflu ca un suplinitor s-a titularizat pe post(in octombrie s-a format un post cu viabilitate de 4 ani), dupa aceasta aberanta lege(data pe 17 februarie 2011). Asta-i corect? Se mai poate face ceva?
Traim in Romania!!!
Cel mai recent răspuns: Corbeanca , utilizator 09:35, 28 Februarie 2011
Stimata doamna. Undeva scartie ceva. Cum poate cineva sa se titularizeze pe un post infiintat in luna octombrie in baza unei legi intrata in vigoare in luna februarie, la o diferenta de 6 luni. Este absurd. Raspunsul nu v-a fost dat corect, probabil este altceva la mijloc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare metodologie fight_for_justice fight_for_justice Buna ziua! As dori sa va prezint pe scurt urmatoarea problema. Sunt profesor titular si fac o naveta de 30km pana la scoala fara a primi decontarea navetei. In ... (vezi toată discuția)
Titularizare in baza art 253 Cristina Carolina Cristina Carolina Va rog sa îmi spuneti, daca potrivit ART 253 din legea învățământului ma pot titulariza pe un post complet cu viabilitatea de 4 ani, in unitatea ... (vezi toată discuția)
Titularizare educatoare conf art 253 ne_interesant ne_interesant Sunt educatoare suplinitoare de 2 ani intr-o unitate de invatamant din mediul rural( 4 educatoare in total celelalte 3 sunt titulare), in 2010 am dat examen de ... (vezi toată discuția)