avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... trafic cu pasari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

trafic cu pasari

Buna seara tuturor . as dori sa-mi spuneti va rog, daca cineva dintre d-voastra cunoaste legea italiana si eventual pedeasa care s-ar putea aplica pentru urmatoarea infractiune penala.Sotul meu face transport persoane- pachete italia . Cineva la rugat sa duca la o cunostinta in italia 15 pasari -PITIGOI - .A acceptat fara sa puna intrebari , insa nu stia ca legea lor(A ITALIEI) interzice transportul acestor pasari (nu stiu daca se refera in general la pasari , sau doar la acesti pitigoi). la vama ,si in austria, a fost oprit de politie , insa nimeni nu a considerat infractiune transportul lor , insa la intrare in italia a fost oprit din nou ,iar italienii l-au retinut si a stat in arest 5 ore dupa care i-au facut dosar penal si o amenda de 1000 euro lui ca sofer si 4000 euro sefului sau care era cu el .Avocatul( din oficiu) ia spus ca va avea proces peste 60 de zile si NU STIM CE SE VA INTAMPLA IN URMA ACESTUI PROCES. se poate sa faca puscarie?...dintr-o prostie ...face transport de 8 ani si cat se poate de cinstit ...
Va rog din suflet sa-mi spuneti daca se poate....Multumesc.:((

Alte discuții în legătură

Condamnare romania, proces in italia vasilicastefan vasilicastefan Buna ziua, Fratele a meu fost condamnat in Romania pentru coducere fara permis.Pronuntarea definitiva a sentintei a fost data in timp ce el era plecat in ... (vezi toată discuția)
Amenda transport international persoane Va rog sa ma ajutati sa inteleg si eu motivul ptr care mi sa aplicat o amenda de 3300000 rol in cazul in care: -lucrez in Italia cu contract de munca -ma ... (vezi toată discuția)
Arestare in italia pentru contrabanda de tigari antochi monica antochi monica va rog din suflet sa-mi raspunde-ti la urm intrebare.prietenul meu a fost arestat in italia pt ca a fost gasit in microbuz cu vreo 40cartuse de tigari....el ... (vezi toată discuția)