avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda transport international persoane
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda transport international persoane

Va rog sa ma ajutati sa inteleg si eu motivul ptr care mi sa aplicat o amenda de 3300000 rol in cazul in care:
-lucrez in Italia cu contract de munca
-ma intorc in vacanta cu masina firmei(din Italia)am facut pana si procura
-masina are 9 locuri
-in masina pe langa mine se mai afla un coleg de serviciu si patru prieteni
-dupa ce pe traseu am oprit la controale in Italia si Austria si la toate vamile fara nici o problema in Romania imediat ce am intrat am fost amendat pentru transport international de persoane fara licenta
-multumiri anticipate
-aaa... nu cred ca unui italian (de exemplu) ce vine in vacanta in Romania cu prietenii i se poate cere un asemenea lucru (licenta transport)

>Va rog sa ma ajutati sa inteleg si eu motivul ptr care mi sa aplicat o amenda de 3300000 rol in cazul in care:
>-lucrez in Italia cu contract de munca
>-ma intorc in vacanta cu masina firmei(din Italia)am facut pana si procura
>-masina are 9 locuri
>-in masina pe langa mine se mai afla un coleg de serviciu si patru prieteni
>-dupa ce pe traseu am oprit la controale in Italia si Austria si la toate vamile fara nici o problema in Romania imediat ce am intrat am fost amendat pentru transport international de persoane fara licenta
>-multumiri anticipate
>-aaa... nu cred ca unui italian (de exemplu) ce vine in vacanta in Romania cu prietenii i se poate cere un asemenea lucru (licenta transport)
Aveti dreptate...nu i se poate cere asa ceva.Singiura solutie sa nu platiti amenda este sa atacati in instanta procesul verbal care vi s-a intocmit, dovedind ca ati venit in vacanta si nu faceti trafic de persoane si cu atat mai mult si fara licenta. Pana la pronuntarea sentintei plata amendei este suspendata. (asat in cazul in care nu ati platit-o deja)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda licenta transport international Va rog sa ma ajutati sa inteleg si eu motivul ptr care mi sa aplicat o amenda de 3300000 rol in cazul in care: -lucrez in Italia cu contract de munca -ma ... (vezi toată discuția)
Repatriere copil butucflorin butucflorin buna ziua am si eu o intrebare va rog. o prietena, traieste in italia cu un italian.nu sunt casatoriti.dar au impreuna o fetita minora.fetita este ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez un autoturism sechestrat in vama cristian_21 cristian_21 Buna tuturor . As dori cateva informatii , fiind cetatean italian in varsta de 19 ani am inchiriat masina proprietate , unui prieten pentru a se deplasa din ... (vezi toată discuția)