avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum recuperez un autoturism sechestrat in vama
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum recuperez un autoturism sechestrat in vama

Buna tuturor . As dori cateva informatii , fiind cetatean italian in varsta de 19 ani am inchiriat masina proprietate , unui prieten pentru a se deplasa din italia in romania dar dupa o ora dupa ce a plecat eu facand o reclamatie de furt al autoturismului fiindumi teama ca acesta nu s-ar mai intoarce cu masina inapoi .eu nu i-am facut nici o procura pentru a putea circula cu ea ,acesta fiind oprit in vama si cerandui-se actele autoturismului a dat certificatul si asigurarea dar i-au cerut si acea procura ,neavando i-au facut control amanuntit prin interpol si au gasito ca fiind data furata . acesta a dat o declaratie ca eu i-am inchiriato si dand toate detaliile despre mine cum am facut .ce s-ar putea intampla daca eu imi sustin declaratia si cum as putea sa imi recuperez masina pentru ca sta in vama de trei luni fara ai mai face nimic acestui prieten ?? va multumesc din suflet da imi puteti da cat mai multe detalii
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 10:12, 15 Decembrie 2009
Cred ca ati mai postat o data pe aceeasi tema.
Daca nu a fost furata este vorba de infractiunea de denunt calomnios.
Dar daca fapta nu a fost savarsita pe teritoriul Romaniei se aplica alta lege.
As este , ati mai postat acest subiect, doar ca atunc scriati din perpectiva celui caruia ii fusese data masina pentru a se deplasa in tara, moment in care ati fost oprit in vama , controlat si s- a dovedit ca exista o plangere cum ca masina cu pricina fusese data furata. Vi s-a raspuns la momentul respectiv, asa incat , neavand date in plus, nici nu va putem oferi noi solutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie furt autoturism cristian_21 cristian_21 ma numesc cristian ,am 21 si as avea cateva raspunsuri daca se poate ,problema este urmatoarea: pe data de 15 septembrie am cerut cu imprumut pentru o ... (vezi toată discuția)
Incredintare de autoturism Ionut127 Ionut127 In acest weekend care a trecut,la cererea unui prieten ne-am deplasat la tatal acestuia pentru a ne da masina,sa iesim in oras,toate bune si frumoase,stiind ca ... (vezi toată discuția)
Dosar penal conducere numere expirate in'' bulgaria''?! valdrian valdrian Acum ceva timp m-am deplasat cu un amic cu 2 autoturisme inmatriculate cu nr provizori la bulgari .Pt ca unul avea nr expirate a fost tranportat cu platforma ... (vezi toată discuția)