avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro amenda licenta transport international
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

amenda licenta transport international

Va rog sa ma ajutati sa inteleg si eu motivul ptr care mi sa aplicat o amenda de 3300000 rol in cazul in care:
-lucrez in Italia cu contract de munca
-ma intorc in vacanta cu masina firmei(din Italia)am facut pana si procura
-masina are 9 locuri
-in masina pe langa mine se mai afla un coleg de serviciu si patru prieteni
-dupa ce pe traseu am oprit la controale in Italia si Austria si la toate vamile fara nici o problema in Romania imediat ce am intrat am fost amendat pentru transport international de persoane fara licenta
-multumiri anticipate

Alte discuții în legătură

Amenda transport international persoane Va rog sa ma ajutati sa inteleg si eu motivul ptr care mi sa aplicat o amenda de 3300000 rol in cazul in care: -lucrez in Italia cu contract de munca -ma ... (vezi toată discuția)
Pfa transport persoane cu auto inmatriculat in bulgaria popilucky popilucky sunt pfa si am masina inmatriculata in bulgaria. pot efectua transport persoane cu masina asta? ms frumos! (vezi toată discuția)
Pot iesi din tara cu masina fara contract de comodat sau procura? CFlorin1 CFlorin1 Buna ziua. As dori sa plec la Roma saptamana aceasta. Masina nu este a mea, ci a unui prieten, pot iesi din tara fara procura sau contract de comodat? (vezi toată discuția)