avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vreau sa-mi vand tablourile
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vreau sa-mi vand tablourile

Buna ziua ! De foarte mult timp creez tablouri si desene in creion iar acum as dori sa incep sa vand din ele , cat mai repede, problema e ca nu stiu cum as putea sa fac asta cat mai legal si pe o perioada cat mai lunga de timp pt ca intentionez sa creez si dupa ce , sa presupunem , le-as vinde pe cele pe care le am acum .As dori sa stiu cum pot sa le vand cat mai repede si cat mai eficient , gen impozite mai mici .Sa-mi creez un PFA deoarece impozitele sunt mai mici iar infiintarea dureaza mai putin sau un SRL tinand cont ca eu nu am nici o certificare profesionala sau de orice alt fel care sa-mi ateste studiile in domeniul picturii sau desenatului , singurul meu atu fiind talentul si lucrarile mele . Ar putea sa fie trecuta ca experienta profesionala lucrarile realizate de mine si astfel sa-mi pot infiinta un pfa pt ca mi-ar lua mai putin timp si as fi impozitat mai putin.Mentionez ca am si grad de handicap gradul 1 , oare asta mi-ar aduce cine stie ce beneficii la infiintarea actelor sau la impozitare? Nu vreau decat sa-mi pot vinde tablourile cat mai repede si cat mai legal .
Cel mai recent răspuns: ContSters193035 , utilizator 05:52, 28 Februarie 2011
Nu. Experienta se dovedeste cu acte, nu cu lucrari executate in baza unui talent latent. Deci PFA nu puteti infiinta.Posibil SRL. Cred ca ar fi mai bine sa contactati o firma care deja se ocupa de acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe anaf pentru venituri din arta si youtube IoanaIleana IoanaIleana Buna ziua, Am 23 de ani, sunt studenta si as vrea sa-mi deschid un canal de YouTube pe care sa-mi promovez arta, venitul pe care l-as face prin adsense, ar ... (vezi toată discuția)
Freelancer-artist-pictor carte de munca, asigurare sanatate stefcj stefcj una ziua! as dori sa stiu in primul rand cum as putea sa beneficiez de carte de munca si asigurare, adica tot ce se ofera la un angajat , fara sa ma angajez ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen e bun pentru loc de joaca copii/petreceri... cosy cosy Am cautat in stufarisul din codul caen si nu gasesc...rog a ma ajuta... ce cod caen e bun pentru loc de joaca pentru copii / petreceri se poate sa fie ... (vezi toată discuția)