avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 ce cod CAEN e bun pentru loc de joaca ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

ce cod CAEN e bun pentru loc de joaca copii/petreceri...

Am cautat in stufarisul din codul caen si nu gasesc...rog a ma ajuta...

ce cod caen e bun pentru loc de joaca pentru copii / petreceri

se poate sa fie alaturi de cod caen pentru magazin online si publicitate? - magazin online sa fie priorotar...

va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ancagoia , utilizator 14:59, 8 Iunie 2010
inca o intrebare..se poate face inlocuirea codurilor caen deja existente cu altele de catre contabilul firmei si nu de catre un jurist?
CAND VA HOTARATI ODATA SA NU MAI FOLOSITI CONTABILII PENTRU A FACE LUCRARILE JURISTILOR?????
#-o
CELE MAI APROAPE MI SE PAR
9321 Bâlciuri şi parcuri de distracţii
9329 Alte activităţi recreative şi distractive n.c.a.
LA CARE MAI TREBUIE SA ADAUGI SI PE CELE DE SERVIRE A MESEI SI BAUTURI.
multumesc..pentru servire voi avea automate de expresso sau sucuri (sau sucuri preambalate, deci nu cred ca are cum sa intre la servire masa si bauturi)..:">

Buna ziua.Eu as dori sa infiintez un PFA,si presupun ca la acest cod m-as incadra cu pictura pe fata.
Problema e ca mi s-a cerut la infiintare un curs sau o scoala de desen,ceea ce nu am,si ,sincer mi se pare aberanta ,oricine poate picta pe fata,nu e nevoie de un curs de pictura-desen.,doar putina indemanare.
Daca as cere infiintare pFA pt modelare de baloane,presupun ca tot la acest cod CAEN m-as incadra,mi s-ar cere si aici un act doveditor cum ca stiu sa modelez baloane?
Si,daca as reusi sa obtin PFA cu acest motiv:modelare baloane,ar fi o problema daca as si picta pe fata?la urma urmei ar fi acelasi cod,nu?
La un balci,cei care iti verifica actele cer si diploma-cursul respectiv,sau e de ajuns actul doveditor de PFA?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2010
ancagoia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen productie concerte si vanzare alcool A2349u3rh A2349u3rh Buna ziua, Intentionez sa organizez concerte pe o plaja subinchiriata. Vom avea bilete la intrare, vom vinde alcool si sandwich-uri. Care sunt ... (vezi toată discuția)
Eliberare autorizatie funcționare sector 2 Andrei.brinzea Andrei.brinzea Bună ziua, În următoarele zile voi deschide un aprozar în sectorul 2 din București. Am tot încercat sa aflu care sunt actele necesare eliberării ... (vezi toată discuția)
Autorizație bar pentru cafenea studenta1 studenta1 Bună ziua. Dețin o afacere care constă într-o cafenea micuță tip TO-GO (4mp), fără scaune si/sau mese. In urma vizitei politiei locale, m-am ales cu ... (vezi toată discuția)