avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit neachitat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit neachitat

Am luat un credit de 6000E in luna iulie si am platit rata pana in octombrie,de atunci nu am mai platit pentru ca nu am mai avutposibilitate. Rata este de 127E iar din martie doresc sa platesc dar nu pot mai mai mult de 100E. Ce o sa se intample o sa fiu executata silit eu find proprietara pe o jumatate de garsoniera cu sora mea. Creditul a fost luat fara garantie imobiliara.
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 18:35, 1 Martie 2011
Oricum trebuia sa mergiti la banca pentru a va prezenta situatia si reesalonarea imprumutului. Privind executarea silita nu va poate face pe motivul ca 1/2 din proprietatea imobiliara este a unei persoane fara obligatii fata de banca. Incazul ca va incerca executarea silita asupra imobilului sora d-voastra poate sa intervina sa-si apere interesele in instanta,,adica sa conteste executarea silita, Nefiind un bun in partaj judiciar dobandit in timpul casatoriei potrivid Codulyui Familie; sotii raspund cu patrimoniul fata de creditori""..Fiecare dintre d-voastra aveti statul juridic separat si inviolabil....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va mai deranjez cu o întrebare, sora mea a cumpărat o garsoniera ... ibuj ibuj Va mai deranjez cu o întrebare, Sora mea a cumpărat o garsoniera împreună cu iubitul ei, ea făcând împrumut pentru garsoniera, între timp, s - au ... (vezi toată discuția)
Credit bancar neachitat icteo icteo Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca pe o garsoniera. La momentul X garsoniera valora 75.000 de euro, si banca mi-a acordat un imprumut de ... (vezi toată discuția)
Incetare recuperare credit ewilhelm ewilhelm Buna ziua. Am contractat un credit de la o banca in anul 2008 si am platit rate aproximativ 1 an. Creditul avea o perioada de 10 ani si era in valoare de ... (vezi toată discuția)