avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala

Am incheiat un contract de arenda cu o firma , iar in contract era prevazut ca la sfarsitul fiecarui an acesta firma sa imi dea o suma de bani in schimb.La sfarsitul anului nu am primit nimic iar firma nu este de gasit. Vreau sa depun o plangere penala impotriva lor pt inselaciune dar nu stiu ce sa scriu in ea . Va rog sa ma ajutati. multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sorina Tusa , Avocat 10:28, 28 Februarie 2011
Povestiti in fapt ce s-a intamplat si apoi solicitati ca persoanele vinovate sa fie trase la raspundere penala pentru savarsirea infractiunii de inselaciune., oricum organele de ancheta au si rolul de incadrare corecta a faptei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal inselaciune Costi1978 Costi1978 Am si eu o intrebare pentru cine poate sa-mi raspunda. Mi s-a deschis un dosar penal pentru inselaciune . Fapta s-a petrecut in ianuarie 2013 si plangerea este ... (vezi toată discuția)
Proceduri de urmarie si pedeaspsa 23sss 23sss buna ziua am si eu o intrebare am clonat un card de al unui bun prieten si am scos o suma de bani dupa el ,imediat el si-a dat seama ca i sa clonat cardul si ... (vezi toată discuția)
Inselaciune...depunerea unei plangeri ... bucur_adriana bucur_adriana vreau sa depun o plangere la parchet si nu stiu cum se formuleaza, existra vreun model ceva sau pur si simplu povestesc ce s-a intamplat? (vezi toată discuția)