avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... penitenciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

penitenciar

am cunoscut o persoana care e executat o pedeapsa privativa de libertate. unde as putea verifica sentinta acestei persoane si infractiunea pe care a comis-o, pentru a putea cunoaste situatia reala, fara ca acea persoana sa stie ca eu m-am interesat de acest aspect. as vrea sa vad daca pot sa ii ofer mai multa incredere. multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sorina Tusa , Avocat 10:42, 28 Februarie 2011
Trebuie sa stiti de ce instanta a fost judecat, dar pricum fara a avea calitate in dosar, veti putea obtine destul de greu informatii. Puteti afla macar infratiunea ptr care a fost cercetat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere penala ContSters96930 ContSters96930 Daca o persoana sub influenta alcoolului-sevraj major-a sechestrat o persoana intre chilimele ca nu stiu daca putea sa faca asa ceva el debea se tine pe ... (vezi toată discuția)
Speta mai neobisnuita-art 290 cod penal alexandrugroza alexandrugroza De curand am aflat de speta aceasta si as dori mai multe pareri daca se poate. Lucrurile stau cam asa: -X este absolventa de facultate si desi nu a fost o ... (vezi toată discuția)
Evaluarea condamnatilor, din perspectiva intrãrii în vigoare a legilor privind codul penal dodonica dodonica Buna ziua! Adiniauri am citi o stire ca se vor constitui comisii formate din judecatori, procurori, si personal de penitenciar si vor analiza dosarele ... (vezi toată discuția)