As dori sa stiu daca rudelor sotului supravietuitor li se cuvine mostenirea pe care sotul supravietuitor a primit-o la moartea defunctului.Precizez ca sotul supravietuitor a murit,iar rudele acestuia vor sa apeleze la instanta de judecata pentru a intra in proprietate.Este legal acest lucru?Mostenirea primita i se cuvine doar sotului supravietuitor sau si mostenitorilor legali ai acestuia,la moartea sa?
Am sa incerc sa fiu cat se poate de explicita!
A=defunct
B=sot supravietuitor,care a murit dupa data decesului lui A
Fratii lui B ar vrea sa mostenesca averea cuvenita lui B la data decesului lui A.Este legal?
Multumesc anticipat pt.raspuns!
Intai trebuia dezbatuta succesiunea dupa A. Mostenitori: B
Apoi se desbate succesiunea dupa B. Mostenitori: fratii lui B, normal in conditiile date, care vor mosteni tot ce a dobandit B de la A si ce inseamna partea lui de mostenire.
Succesiune
Annamaria29
Va rog frumos am o rugăminte cu privire la următoarea speţă. Cum se procedează la o succesiune la care: soţia decedează. Nu există copii. Succesiunea ... (vezi toată discuția)
Mostenire
verginica73
in curtea parinteasca a ramas ocumnata deoarece fratele meu a murit si parintii sant morti demult, , cumnata nu are copii si nici acte asa ca avem toti fratii ... (vezi toată discuția)