avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executor judecatoresc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executor judecatoresc

Va rog sa-mi recomandati un executor judecatoresc din judetul Buzau pentru a pune in aplicare o hotarare civila-somatie de plata. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: tudor_vianu , utilizator 14:38, 28 Februarie 2011
L-am gasit pe net : Executor judecatoresc CUCU LUCIAN CIPRIAN. str. Unirii-Centru nr.176 Bl.b, sc.A ap.5.
Te descurci mai departe daca esti din oras. Mult succes !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respectare program vizitare Cristian31 Cristian31 Buna ziua, Va rog sa imi recomandati un executor judecatoresc in Bucuresti pentru a ma ajuta sa pun in practica o hotarare judecatoreasca definitiva; fosta ... (vezi toată discuția)
Bo refuzate marinelapolescu marinelapolescu Buna seara, Am probleme cu o firma. Mi-a emis vreo 12 BO-uri care mi-au fost toate refuzate de banca, pentru lipsa de disponibil. Administratorul respectiv ... (vezi toată discuția)
O problema mare !!! lilicrin lilicrin Firma mea a fost data in judecata pentru recuperarea unei sume de bani de catre o alta firma (niste produse). In timpul procesului s-a ajuns la un fel de ... (vezi toată discuția)