avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vanzare imobil, in cazul unui parinte bolnav
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vanzare imobil, in cazul unui parinte bolnav

Buna ziua!
Mama mea este imibilizata la pat(paralizata), iar eu si mama suntem unicii mostenitori(in urma decesului tatalui meu), al casei in care locuim, si am dori, de comun acord(eu cu mama), sa vindem casa, pt a ne cumpara un apartament, la bloc.
Intrebarea mea este: cum sa procedez sa inchei contractul de vanzare-cumparare,
fara sa fie nevoie s-o deplasez de acasa pe mama(din cauza bolii), ca ar f. dificil si
greu pt ea.?Mentionez ca mama mea nu are probleme mentale, deci este lucida.
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: viviana.p. , utilizator 14:14, 28 Februarie 2011
Puteti solicita notarului sa se deplaseze la domiciliul bolnavei in vederea inchieerii actului.
...multumesc pt raspuns; si nu este necesar niciun act medical din care sa reiasa de ce boala sufera mama ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate aniry_28 aniry_28 In urma cu 6 ani am incheiat contract de vanzare-cumparare intre mine si socrii mei, pentru casa si curtea in care locuim impreuna de 33 de ani dar care era a ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare Aioanei Gabriela Aioanei Gabriela In situatia in care o familie , sot si sotie, ambii proprietari ai unui apartament dobandit in timpul casatoriei vor sa il vanda dar sotia este paralizata si ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu clauza de uzufruct viager Margo72 Margo72 Buna ziua! As dori si eu un raspuns la problema pe care o am. Acum vreo 17 de ani mama si tatal meu mi-a facut mie si surorii mele contract de vanzare ... (vezi toată discuția)