avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... nedumerire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

nedumerire

buna ziua,

sunt presedintele unei asociatii de propritari, unde exista un prejudiciu de aproximativ 58000 ron, defalcat in datorii catre furnizori

fostul presedinte al asociatiei ia bani de la restantieri si ii duce la executorul de la VEOLIA, chitanta se percepe pe persoana fizica, nu pe asociatie, nu anunta ca banii au fost duci acolo, etc...


intrebarea mea este: Este normal sa fie asa? Suma depusa de restantier la executor se scade din suma restanta?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 16:37, 28 Februarie 2011
Ar trebui sa se scada, cu siguranta. Dar de ce se ocupa de problema fostul presedinte si nu dvs.? In ce calitate se mai ocupa fostul presedinte?
va multumesc pentru raspuns.
se ocupa fostul presedinte pentru ca asa ii place, sa se bage peste tot.
si fostul presedinte are restante si cred ca tot acolo duce banii.

unde pot sa ma adresez pentru "practicile" fostului presedinte?
Poate ca multora dintre noi ne place sa "ne bagam" in multe locuri...si ne bagam daca ni se permite. Luati, deci atitutine ca fostul presedinte sa se ocupe doar de datoriile lui.
In legatura cu "practicile" lui adresati-va dumneavoastra, in calitate de actual presedinte. Cereti-va socoteala de ce "fostul" procedeaza asa.
Raspuns: pentru ca i se permite.
Puneti punct situatiei si luati fraiele asociatiei in mana. Oamenii v-au investit cu functia si cu incredere. Nu-i dezamagiti!.
Adica sa inteleg ca administratora ii da banii incasati de la proprietari cuiva care aduce niste chitante pe numele sau?.Vin si eu pe acolo cu un chitantier intreg.B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari in culpa Sparda777 Sparda777 Cum fac un dosar penal impotriva asociatiei de proprietari ? La primarie am facut reclamatii si sesizari si nu sa miscat nimic, fosta asociatie a prejudiciat ... (vezi toată discuția)
Presedinte rau intentionat veroniquero veroniquero Buna ziua! Sunt administrator cu atestat la o asociatie de proprietari si angajat cu carte de munca, caci asa a vrut presedintele de pe vremea cand am ... (vezi toată discuția)
Chitanta emisa pe o suma mai mare decat cea incasata in realitate KiralyOtto KiralyOtto Buna, Recent, am aflat despre o chitanta de la un proprietari vechi care conform chitantei a platit suma de 24.000 LEI catre Asociatia de Proprietari. Pe ... (vezi toată discuția)