avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tichete cresa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tichete cresa

Am o fetita de 8 luni care va merge la o cresa particulara pt ca eu ma voi intoarce la serv. si ma intereseaza sa obtin tichetele de cresa. Dar as vrea sa stiu si daca cresa tb sa indeplineasca anumite conditii pt a primi aceste tichete?Tb sa aibe un contract semnat in sensul acesta?As vrea sa stiu care sunt procedurile pt ca nu vreau sa ma intalnesc cu un obstacol nici din partea cresei si nici din partea angajatorului.
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Tichete cresa kilip kilip Buna seara, As vrea sa stiu daca beneficiez de tichetele de cresa, imi este afectat stimulentul de insertie sau poate fi afectata alocatia copilului de pana ... (vezi toată discuția)
Custodia avera avera Am o fetita de 8 ani si 9 luni pe care am crescut-o singura .La varsta de 1 si jumatate a fost ultima data cand si-a vazut tatal ,fata este recunoscuta de ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor Diana2013 Diana2013 Ma puteti ajuta in cazul divortului in urmatoarea situatie. Aparatmentul in care locuim este cumparat inainte de casatorie, cu credit, pe numele sotului, ... (vezi toată discuția)