avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Redeschidere PFA traducãtor autorizat
Discuție deschisă în Traduceri

Redeschidere PFA traducãtor autorizat

Buna ziua,

As dori sa aflu care sunt etapele pentru redeschiderea PFA pentru traducator autorizat, dupa inchiderea acestuia.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters195713 , utilizator 14:04, 28 Februarie 2011
Buna,
Sunt aceleasi proceduri pe care le-ai urmat la deschiderea PFA anterior. Documentele care dovedesc autorizarea, sediul, declaratia 220 cu venitul estimat... Am o curiozitate: autorizatia de traducator nu a fost anulata la momentul inchiderii PFA?
L.C.
nu, nu a fost anulata
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie traducator- impozit cristhalia85 cristhalia85 Buna, am primit de curand autorizatia de traducator si as dori sa stiu daca dupa ce o inregistrez la tribunal si nu am venituri trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Activitate traducãtor autorizat - plãtesc impozit chiar dacã nu am activitate? haller haller Buna ziua! as dori sa devin traducator autorizat! as dori sa stiu care sunt conditiile! dupa inceperea activitatii trebuie sa platesc impozit pe venit/profit, ... (vezi toată discuția)
Recomandãri pentru traducãtorii aflati la început de drum - a se vedea legislatia fiscala modificata si completata la zi Delia Elena  NEDA Delia Elena NEDA Am strans mai multe informatii utile traducatorilor care sunt la inceput de drum. Toti am fost la inceput… Macar ca tie sa iti fie mai usor decat mi-a ... (vezi toată discuția)