avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cand expira termenul actiunii revocatorii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cand expira termenul actiunii revocatorii

Buna ziua
Dupa cat timp de la vanzarea unei proprietati de catre mine, mai poate face banca actiune revocatorie impotriva mea, daca nu mai pot achita un credit ce nu are legatura cu acea proprietate?
Multumesc
Actiunea in anularea unui act de instrainare incheiat de debitor in dauna creditorului se prescrie in termenul general de prescriptie de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe pensia unui pensionar decedat astridamel astridamel buna ziua, v-as ruga sa ne ajutati cu un raspuns: . un pensionar care a decedat de curand a avut o poprire infiintata de un executr judecatoresc , urmare unui ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare cumparare axellcom axellcom Buna ziua. In calitate de administrator al unei SC am luat o linie de credit garantata de FNGCM pe de o parte si eu in calitate de avalist al unui BO. Eu si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o locuinta gabicartog gabicartog Buna ziua. De ceva timp, se aud vesti proaste pe la mine la serviciu, iar eu am luat un credit acum 1 an la o banca la care am platit ratele in mod regulat, ... (vezi toată discuția)