avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Minor in varsta de 15 ani proprietar imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Minor in varsta de 15 ani proprietar imobil

In vederea inchirierii imobilului detinut de un minor in varsta de 15 ani, ce documente sunt necesare si daca minorul poate semna contractul de inchiriere.La fel si pentru obtinerea unei autorizatii de constructie (extindere)
Cel mai recent răspuns: bocai , utilizator 12:51, 28 Februarie 2011
...inchirierea se semneaza de minor asistat de parinti care vor semna si ei...in ceea ce priveste constructia trebuie observata sursa de bani din care se construieste...
multumesc
inca o intrebare, pentru asistare trebuie vreun document de la autoritatea tutelara?
dar pt autorizatie , daca banii sunt ai parintilor nu ai minorului, atunci care sunt documentele?
merci
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie avand ca beneficiar un minor georgia0074 georgia0074 Buna dimineata! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: fiul meu, in varsta de 1,6 ani a primit printr-un act notarial de donatie(avand ca reprezentanti legali ... (vezi toată discuția)
Construirea unui imobil impreuna cu un minor milka007 milka007 DATE PROBLEMA: -familie: sot, sotie, copil minor -copilul : minor(17 ani) - rezultat din prima casatorie a sotiei. -tatal copilului decedat- copilul ... (vezi toată discuția)
Se poate face un contract propriului copil minor pt un imobil? ofemeiedisperata ofemeiedisperata buna ziua.am si eu o mare problema,sper sa ma puteti ajuta. sunt casatorita si avem un copil de 6 ani.in timpul acestei casatorii am cumparat 2 imobile cu ... (vezi toată discuția)