avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PLANGERE PENALA!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PLANGERE PENALA!

Fiti draguti in urma cu 6 luni am depus o plangere la Sectia 8 Politie pt vatamare corporala....Am fost chemata la politie si eu si familia mea si 2 martori....Politistul de acolo a trimis dosarul mai departe....Este posibil ca de 6 luni sa nu prImesc niciun rezultat?Asa se asteapta?Asa se intampla?Eu nu vreau ca acest animal care ma lovit sa scape, de aceea vreau sa imi spuneti dc dureaza asa mult!
Va multumesc mult de tot si ma bucur ca sunteti alaturi cand avem nevoie de dvs.!
O zi plakuta tuturor!
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 22:56, 21 Mai 2008
da, se poate sa dureze atat de mult. depuneti la parchet o plangere impotriva actelor de urmarire penala pentru aceste tergiversari.
asa se intampla cand dosar ajunge la parchet,dar pe dvs. trebuie sa va intereseze mai mult latura civila, daunele morale... v-am trimis si un mesaj privat

Ultima modificare: Miercuri, 21 Mai 2008
Gabriela Mihai, Avocat
claudia elena a scris:

in urma cu 6 luni am depus o plangere la Sectia 8 Politie pt vatamare corporala....Am fost chemata la politie si eu si familia mea si 2 martori....Politistul de acolo a trimis dosarul mai departe....Este posibil ca de 6 luni sa nu prImesc niciun rezultat?

Stimată doamnă, vă rog să luaţi legătura cu poliţistul la care aţi dat declaraţie în dosarul format pe baza plângerii dv., el vă va comunica soluţia propusă de organul de cercetare penală şi numele procurorului de caz, precum şi numărul dosarului penal. Veţi merge apoi în audienţă la prim-procurorul Parchetului local la care veţi expune dorinţa dv. de a şti dacă s-a soluţionat dosarul şi în ce mod, deoarece nu aţi primit nici o comunicare în acest sens.
Succes!;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere la procuror pt tergiversarea activitatii politistului sinlesa sinlesa in urma unui proces , Tribunalul a casat sentinta Judecatoriei si de peste 1 an, procurorul a trimis dosarul , la politie pt : \" trimite cauza ... (vezi toată discuția)
Circuit dosar - retragere plangere jhon.rapidistu jhon.rapidistu Dupa retragerea plangeri intr-un dosar penal (bataie) ,dosarul se inchide automat sau merge mai departe la parchet si se inchide acolo.Mentionez ca dosarul ... (vezi toată discuția)
Termene parchet I.I. expert evaluator TOADER CORADO DACIAN ALIDOR I.I. expert evaluator TOADER CORADO DACIAN ALIDOR Am inaintat plangere penala catre Parchetul de pe langa Judecatoria Faget, jud. Timis in data de 06.12.2012. pentru vatamare corporala (art. 181-alin. 1) In ... (vezi toată discuția)