avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj bunuri comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj bunuri comune

Buna ziua! Sunt intr-un proces de partaj,in care partile s-au inteles asupra impartirii bunurilor dar totusi doamna judecatoare a amanat procesul pentru evaluarea apartamentului. este nevoie de evaluarea bunurilor chiar daca partile s-au inteles?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: danaanca , utilizator 14:04, 28 Februarie 2011
daca v-ati inteles asupra tuturor aspectelor, inclusiv asupra evaluarii bunurilor si ati incheiat o tranzactie in acest sens, instanta trebuia numai sa ia act de acea tranzactie.
Va multumesc pentru raspuns! Nu am incheiat o tranzactie pentru ca la primele doua infatisari fostul sot nu s-a prezentat. Cand s-a prezentat am fost interogati si am cazut deacord cu impartirea bunurilor.
Puteti face o intelegere pe cale amiabia la un birou de mediator si nu mai este nevoie de evaluarea bunurilor, intelegera dvs. este supusa autentificarii instantei in camera de consiliu, singura cerinta pentru solutionarea pe cale amiabila este ca toate partile implicate sa fie de acord cu aceasta si fie prezente.
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2011
Catalin Burcea - Birou de Mediator, Mediator
Dar deja vine expertul pe 04.03 sa evalueze locuinta,urmatorul termen e pe 12.04.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactie bunuri comune mig2005 mig2005 Eu si sotul meu suntem in divort si am convenit asupra impartirii bunurilor printr-o tranzactie redactata de avocatul lui pana la prima infatisare a ... (vezi toată discuția)
Partaj de comun acord sally_daisy sally_daisy Buna ziua tuturor, Am urmatoarea situatie : - Voi divorta de sotul meu de comun acord; am cazut de acord asupra impartirii bunurilor si vrem ca odata cu ... (vezi toată discuția)
Divort cale amiabila, apartament prima casa pop82 pop82 Buna ziua, as dori ajutorul dumneavoastra deoarece nu sunt in tara si nu pot lua legatura cu nimeni referitor la problema mea. Sunt navigator si as dori sa imi ... (vezi toată discuția)