avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ce pot face cu vecinul schizofrenic?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ce pot face cu vecinul schizofrenic?

buna ziua,
va rog sa ma indrumati: am un vecin bolnav de schizofrenie care deranjeaza toti locatarii din scara blocului in care locuiesc. omul face scandal (urla, se cearta singur), are o foarte mare mizerie in casa si lasa usa deschisa tot timpul. ca sa pot ajunge in casa trebuie sa alerg pe scari (nu am lift) pana la etajul 4 tinandu-mi respiratia si rugandu-ma sa nu imi iasa in fata. va rog sa intelegeti si faptul ca am o fetita de 14 ani care pleaca singura la scoala si trece prin fata usii lui.
ce demersuri trebuie sa intreprind sa putem scapa de acest calvar? nu poate fi internat intr-un ospiciu definitiv chiar daca nu are apartinatori? politia il ia si in cateva ore apare acasa. chiar trebuie sa raneasca sau sa omoare pe cineva sa se poata face ceva?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 14:58, 28 Februarie 2011
faceti plangere penala la Parchet , pe motiv ca tulbura linistea si ordinea publica si in aceeasi sesizare aratati si ca este un om bolnav. puteti sa apelati si la o institutie medicala abilitata.
va multumesc frumos!
Avand in vedere precizarile de ordin medical,o solutionare rapida poate fi obtinuta in situatia in care asociatia de proprietari prin presedintele de asociatie se implica si solicita sprijinul autoritatilor competente,respectiv serviciul specializat din primarie,
DSV
Mai ales in situatiile cu conotatie medicala,prin eventuala plangere adresata catre parchet, nu obtineti solutia catre care tindeti dvs
Incercati contactarea membrilor de familie a persoanei in cauza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin bolnav psihic, amenintari george8135 george8135 ma numesc george 35 ani casatorit asteptam un bebeu locuiesc la tara. Ma confrunt cu o situatie cam nu stiu cum sa o numesc stresanta,sau grava .In sensul ca ... (vezi toată discuția)
Initiere divort lylyan lylyan Buna ziua Cazul meu e urmatorul: sotia mea are certificat de schizofrenic, depresiv. Dar la \"umbra\"bolii viata mea e un calvar. Casa arata ca si la \" ... (vezi toată discuția)
Pisici in scara blocului Miki_lfm Miki_lfm Buna ziua In scara blocului, la soacra mea, o vecina de la parter a adunat 14 pisici.......le da sa manance, sa bea, ele isi fac nevoile acolo.Mai mult, se ... (vezi toată discuția)