avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Citatie Tribunal pentru despagubire dupa accident auto.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Citatie Tribunal pentru despagubire dupa accident auto.

Am avut un accident in urma cu un an in urma caruia am fost declarat vinovat de catre agentul constatator al politiei rutiere. Am primit o amenda si am dat RCA-ul meu celuilalt sofer implicat in accident pentru a-si repara masina (avarii minore). Acum am primit o citatie de la tribunal precum ca asiguratorul de casco al celuilalt sofer imi cere despagubiri in valoare de 4500 lei. El si-a reparat masina pe Casco in loc sa o faca pe RCA-ul meu.
Avand in vedere ca eu i-am inmanat RCA-ul pentru a-si repara masina , ce drept are asiguratorul lui de Casco sa-mi ceara despacubiri?
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 15:51, 28 Februarie 2011
trebuie sa aratati in instantei dvs ca nu aveti calitate procesuala pasiva ci societatea RCA. societatea casco trebuie sa recupereze de societatea RCA nu de la dvs.
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2011
ContSters191851, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema casco chemare in tribunal marius2006 marius2006 Buna ziua , acum aproximativ un an am facut un accident usor care a fost rezolvat prin constatare amiabila , desi aveam asigurare obligatorie , am fost de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier vidus vidus Apelez din nou la bunavointa dvs. cu o intrebare. Tatal meu este vinovat de producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale (masina lovita are ... (vezi toată discuția)
Daune din accidente Hcom Hcom Acum ceva timp am avut un accident pe centură Bucureștiului ,unul cu o vitanja m-a acroșat si m-a împins i separatorul de benzi ,mașina dauna ... (vezi toată discuția)