avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme cu firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme cu firma

Buna ziua!! Am si o intrebare firma la care am lucrat eu zice ca o sa intre in Faliment sau Insolventa cum se numeste,iar eu din 9 noiembrie sunt in concediu de maternitate(prenatal),iar din luna Decembrie eu nu imi mai primesc banii pe concediu din simplu motiva ca"nu sunt bani in firma",zic ei!!! Ce pot sa fac??? Cum imi pot lua banii de la ei??? Multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 28 Februarie 2011
Depuneti o sesizare la ITM si/sau promovati o actiune in instanta inainte de a incepe procedura de intrare in insolventa sau in faliment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt insarcinata, insa sunt angajata la o firma care da faliment si nu am continuitate pentru a putea beneficia de indemnizatie pentru ccc bcorinasimona bcorinasimona Buna ziua. Sunt angajata la o firma care de la 1 februarie intra in faliment. Problema e ca eu sunt insarcinata in 27-28 de saptamani iar concediul de ... (vezi toată discuția)
Bani pentru concediu prenatal Gratzy77 Gratzy77 Buna ziua. La 10.01.2010 am intrat in concediu prenatal, banii ptr concediu stiu ca trebuie sa-i primesc de la firma, iar firma o sa-i recupereze de la CAS, ... (vezi toată discuția)
Falimentul este reversibil? OFICIU JURIDIC OFICIU JURIDIC Speta este urmatoarea : Societate impotriva careia se dispune deschiderea procedurii de insolventa , nu primeste citatie , notificare sau altceva , se judeca ... (vezi toată discuția)