avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Stabilire domeniu activitate firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Stabilire domeniu activitate firma

Daca o societate se ocuta cu vanzarea de produse alimentare si nealimentare prin intermediul aparatelor automate, ce activitate principala are conform CAEN ? Si, respectivele automate sunt considerate puncte de lucru diferite, trebuie facuta o mentiune speciala in actele societatii vis a vis de faptul ca vinde in locatii diferite ?
1. 4799 - comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chiscurilor si pietelor
2. da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)
Este necesar sa adaug cod caen ? iri.mario iri.mario Buna ziua, Am o societate comerciala in al carui statut am codurile caen 4614 (Intermedieri in comertul cu masini, echipamente industriale nave si avioane ) ... (vezi toată discuția)
Coduri caen magazin alimentar, automat cafea, organizare evenimente si lucrari constructii boggieuk boggieuk Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu cateva coduri CAEN, in speta : -codul caen pentru a functiona ca magazin alementar; -codul caen pentru cafea (pentru a ... (vezi toată discuția)