avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... fundatia are voie sa vanda?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

fundatia are voie sa vanda?

buna ziua,

va rog frumos sa imi spuneti si mie daca o fundatie (ong) are voie sa vanda diverse produse. de exemplu, sa vanda mancare la restaurant.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: nirolf69 , utilizator 00:04, 1 Martie 2011
Fundatia are un scop si obiective aferente, iar intrebarea este daca aceasta activitate corespunde capacitatii de folosinta a fundatiei, data de scop si obiective?!doar daca ar corespunde, ar putea fi desfasurata.
cred ca poate daca are acte pt asa ceva, plateste impozit 16 , asa stiu de la un vecin, personal nu ma pricep, invat si eu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate economica ong - pe sectie crysenc21 crysenc21 Stiu ca asociatiile pot avea in cadrul lor sectii care pot desfasura activitati economice care sunt in legatura cu scopul asociatiei. Daca o asociatie vrea ... (vezi toată discuția)
Societate cu raspundere limitata... ContSters4579 ContSters4579 ...ce spunerti...un srl poate fi membru fondator intr-o asociatie/fundatie cu participare in natura la patrimoniul asociatiei/fundatiei?parerea mea e ca nu ... (vezi toată discuția)
Despre autofinantare si aria (geografica) de desfasurare a activitatii unui ong Morgiana Morgiana Buna ziua, Am cateva intrebari punctuale, delimitate una de alta. 1. In criza de fonduri, mai ales la inceput, cand sponsorii sunt reticenti si cer ... (vezi toată discuția)