avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa CCC

Fiica mea implineste 2 ani in data de 9 martie.Imi puteti spune ce ar trebui sa fac pentru a intra in somaj ?Am inteles ca ar trebui sa ma prezint la munca in data de 10 conform legislatiei, insa am avut cateva divergente cu directorul si nu ma pot intoarce.As vrea sa intru in somaj pana gasesc alt loc de munca.va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Somaj tica gav tica gav buna ziua am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta acum sunt in concediu de crestere a copilului pt 2 ani in luna februarie pe 3 fetita face 2 ani deci se ... (vezi toată discuția)
Somaj sau concediu crestere copil danapauss danapauss am o fetita cu handicap grad 1,sunt asistent personal,am nascut in septembrie un baietel si am optat sa raman angajata si sa primesc stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea concediului pentru cresterea copilului danauzu danauzu buna ziua, va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri! in aprilie ,mi se termina concediul de crestere copil si as vrea sa intru in somaj,am o vechime in ... (vezi toată discuția)