avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

buna ziua am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta acum sunt in concediu de crestere a copilului pt 2 ani in luna februarie pe 3 fetita face 2 ani deci se termina concediul as vrea sa stiu daca pot intra in somaj si daca da cand sa depun dosarul imediat dupa ziua de 3 febr cum trebuie sa procedez merg la fostul loc de munca dati-mi un sfat va rog. A doua intrebare este daca intru in somaj si sotia mea naste in luna mai din somaj pot sa intru din nou in concediu de crestere a copilului pt 2 ani? Daca se poate sa intru din somaj in conceediu 2 ani cand pot depune dosarul dupa ce naste sotia sau trebuie sa astept sa treaca cele 9 luni de somaj? va rog sa ma ajutati cu raspunsuri va multumec anticipat.
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 14:29, 29 Ianuarie 2010
Mergeti la locul de munca si solicitati revenirea din CIC si apoi daca vi se desfiinteaza locul de munca va puteti inscrie pt a beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cic-firma radiata-depunere dosar somaj mihu03gaby mihu03gaby Buna seara, Eu am fost in CIc, iar intre timp firma unde am lucrat a fost radiata. Carnetul meu de munca nu a fost inchis, iar de aproape 3 luni sunt prin ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani noa.brigi noa.brigi Va rog sa-mi raspundeti daca se poate! Sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani, si am ramas gravida. In august ar trebui sa lucrez dar voi ... (vezi toată discuția)
Cic-somaj amaiana amaiana Buna ziua.Unui salariat ii naste sotia in jurul datei de 15.febr. Cu data de 08.02.este in preaviz, cu 01.03.intra in somaj. Vrea sa-si ia ... (vezi toată discuția)