avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CIC-SOMAJ
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CIC-SOMAJ

Buna ziua.Unui salariat ii naste sotia in jurul datei de 15.febr. Cu data de 08.02.este in preaviz, cu 01.03.intra in somaj. Vrea sa-si ia concediul pt. cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani. Poate? Incepand cu ce data?
Cel mai recent răspuns: ana & maria , utilizator 14:55, 4 Februarie 2010
concediul pentru cresterea copilului incepe dupa terminarea zilelor obligatorii de concediu medical .Daca salariatul intra in somaj va depune la ajofm concediul medical ,si apoi poate intra in cic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de maternitate si indemnizatia aferenta concediului crestere copil in cazul cim pe perioada determinata EMANUELLA2606 EMANUELLA2606 Buna ziua, Numele meu este Mihaela Ghiorghiu si am si eu cateva intrebari referitoare la concediul prenatal, concediul crestere copil si indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil cic 2 AlinaStefanuca AlinaStefanuca Buna ziua in cazul in care voi intra in CIC nr 2 la mai putin de 12 luni de finalizarea CIC nr. 1, mai beneficiez de indemnizatia de crestere copil? In ... (vezi toată discuția)
Intrerupere preaviz cu concediu medical??apoi cic? raduemy raduemy Buna ziua! As dori daca puteti sa ma luminati intr-o problema. De cateva zile am fost anuntat ca sunt pus pe lista de disponibilizari. Am semnat preavizul dar ... (vezi toată discuția)