avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Administratia Financiara
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Administratia Financiara

Sunt un tanar fara experianta ,sunt la inceput de drum , am infiintat o firma individuala si acum trebuie sa merg la Administratia Financiara,..am fost ca sa ma ea :..-Luare in evidenta
-solicitarea lista cu registre necesare desfasurarii activitatii
(asta ce tre sa fac)...am fost si mi sa dat niste formulare de completat nu mai ca nu stiu sa la completez.....(ma poate ajuta cineva va rog)....am cerut ajutor la finante acolo si mia zis sa ies afara si sa ma descurc singur ca ea nu isi mai vede capul de treaba si dupaea sa vin la ea dupa ce le completez a...am plecat acasa si uitema pe net cer ajutor e greu cand esti tanar si nu prea pricepi..!!(ma ajutati va rog)
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 22:52, 28 Februarie 2011
Sunteti foarte simpatic! Eu zic sa va "luati" un contabil pentru ca oricum o sa aveti nevoie vitala de unul.
Bifele din unele declaratii sunt foarte importante:)
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2011
blueblue, utilizator
Majoritatea registrelor pe care vi s-a spus sa le cumparati trebuie numerotate pagina cu pagina (in coltul din dreapta sus al fiecarei pagini, de la 1 pina la 100, de obicei), pe ultima pagina se scrie "Acest carnet contine 100 de pagini, numerotate de la 1 la 100 (sau cite sint, 98, 99, te orientezi). Apoi cu un cui faci doua gauri pe cotor, legi cu o sfoara, cu nod, si deasupra nodului lipesti o hirtie. Cu aceste registre te duci inapoi la Finante sa le inregistreze.
Te rog sa scrii registrele si formularele ce ti-au fost indicate si le lamurim pas cu pas.
Bafta.
am asa :
Domule Director
subsemnatul......domiciliat in.......str.........bl......,posesor al autorizatiei nr....(aicea nu shtiu ce trebuie sa scriu).....din....(nici aici).....rog sa-mi aprobati impunerea in sistem real avand activitatea de.....(nici aici nu shtiu)....(ma ajuti te rog)
posesor al autorizatiei nr. (numarul autorizatiei primite pentru firma) din (data de) .....

avand activitatea de (ce activitate are firma pe care ai infiintat-o?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - formular 220 + 070 wasssu wasssu 1. Legat de formularul 220, ce trec la punctul II. 9 Document de autorizare? Cand am infiintat pfa-ul am primit certificatul de inregistrare, certificat ... (vezi toată discuția)
Firma nou infiintata LuciaN. LuciaN. Va rog sa imi spuneti care sunt pasii ce trebuie facuti dupa ce a fost infiintata firma? Unde se depun declaratiile? La ce perioada? Ce trebuie procurat si de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma online fcostea fcostea Buna ziua, As dori sa stiu care este legislatia sub care funct. firmele care au ca ob. de activ comertul online sau activitatile online (gen vanzari produse ... (vezi toată discuția)