avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA PFA la norma - Beneficiarul mi-a cerut sa ii dau ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

PFA la norma - Beneficiarul mi-a cerut sa ii dau facturi cu TVA

Sunt PFA cu norma de venit, neplatitor de TVA si prestez servicii IT.

Beneficiarul cu care am contract de prestari servicii IT (firma platitoare de TVA) mi-a cerut sa ii dau facturi cu TVA. Asta inseamna ca trebuie sa devin platitor de TVA.

Ma poate lamuri cineva ce avantaje poate avea beneficiarul meu daca eu incep sa ii dau facturi cu TVA?

Pentru mine inseamna mai multe declaratii si probabil nevoia de angaja un contabil.

Cel mai recent răspuns: alexberi , utilizator 17:13, 14 Martie 2011
intr-o zi un batranel a cerut vanzatoarei de paine sa plateasca painea cumparata fara tva, pe motiv ca dansul nu este platitor de tva :)
Haha, si raspunsul vanzatoarei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere tva pentru servicii platite catre pfa platitor de tva alexberi alexberi Este posibil ca o firma sa isi recupereze TVA-ul platit pe servicii care un PFA platitor de TVA si in acelasi timp PFA-ul sa isi deduca TVA-ul pe ... (vezi toată discuția)
Factura de recuperare tva extern mihaela2513 mihaela2513 Buna ziua. Lucrez la o firma de transport international de marfa, iar TVA de pe facturile externe il recupereaza o firma din Danemarca, acesti la randul ... (vezi toată discuția)
Ajustare stoc de marfa la o firma care a devenit platitoare tva mariax2014 mariax2014 Buna ziua, Ajustarea stocului de marfa la o firma care a devenit platitoare TVA se inregistraza prin : 4426=371 ; 371=4428 ; 378=4428 ; TVA inregistrat ... (vezi toată discuția)