avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

va rog sa imi raspunda si mie cineva.eu am dat divort de sotul meu care momentan lucreaza in spania si am o nelamurire cu privire la faptul ca nu stiu cum sa procedez sa ii trimit citatia sau nu.pentru ca eu nu l am anuntat inca ca am deschis procesul si sub indrumarea avocatului meu nici nu o sal anunt.ce sa fac cand o sa primesc citatia penru ca el are ca si mine domiciliul la parintii mei.eu nu vreau sa il anunt pentru ca el ma ameninta ca o sa imi ia copilul prin puterea lui financiara...va multumesc
Faptul ca vreti sau nu sa il anuntati pe sot de deschiderea actiunii de divort,nu depinde de dumneavoastra.
Sotul,in calitate de parat in aceasta actiune,tot va primi citatie,pentru a-si pregati la randul sau apararea. ;)
Pana la urma trebuie sa-l citati acolo unde locuieste pentru ca instanta va face demersuri sa afle domiciliul si dvs. trebuie sa aduceti dovezi ca locuieste efectiv cu dvs.In plus , daca se va da o hotarare in lipsa lui, cu citatia facuta gresit, el are oricand dreptul la recurs. Daca nu cunoasteti domiciliul lui din Spania , spuneti ca e plecat din tara, ca nu stiti unde, si il citati prin mica publicitate si la domiciliul parintilor lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat...privind divortul laura13 laura13 E o poveste putin mai lunga. Sunt casatorita de 10 ani, am doi copii minori. Sotul meu in 10 ani de casnicie...cred ca a muncit in total....max 3 ani. Locuind ... (vezi toată discuția)
Reincredintarea minorului in romania beti66 beti66 Buna ziua Sunt divortata in Spania , am primit custodia fetei iar hotararea de divort si custodia sunt definitive si executorii. Hotararea de divort si ... (vezi toată discuția)
Procedura de citare alexa-rozi alexa-rozi Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu citarea la mica publicitate si in Monitorul Oficial.La divort eu am dat pentru citarea piritului adresa de la ultimul ... (vezi toată discuția)