buna ziua!am citit mai multe intrebari si rasp postate aici si m-au cam pus pe ganduri.
situatia mea este urmatoarea,tatal meu a murit acum 15 ani,am ramas 4 frati si mama mea,unul din frati a murit de curand,acesta fiind casatorit ,avand 2 copii,eu vreau sa incep succesiunea dar cumnata mea(sotia fratelui mort)nu vrea vrea acest lucru,intrebaril mele sunt
1 o sa m duc la notar iar acesta o sa o citeze pe cumnata mea?ce se intampla daca nu se prezinta?este adevarat ca va fi citata de 3 ori si daca nu se va prezenta isi va pierde dreptul cuvenit?
2 cand apare succesiunea pe cale judecatoreasca,si in ce consta?
3 mama si fratii mei imi vor ceda mie partile lor,la incheierea succesiunii voi face un contract de vanzare cumparare cu mama mea?
buna seara.
ca sa puteti rezolva succesiunea tatalui pe cale notariala va trebui ca mostenitorii fratelui decedat sa prezinte macar un certificat de calitate de mostenitor.
daca nu doresc acest lucru singura varianta este sa mergeti la instanta de judecata.
Imbunatatiri casa
bruneta87
buna ziua!mai am o intrebare,dk am adus imbunatatiri casei pentru care urmeaza sa se dezbata succesiunea si nu am toate facturile,pot aduce un martor?multumesc (vezi toată discuția)
Casa parinteasca
luiza44
sunt un pachet de nervi am umblat din notar in notar si fiecare are varianta lui.......
va rog frumos sa ma lamuriti in urmatoarea problema, tata a ... (vezi toată discuția)