avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imbunatatiri casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imbunatatiri casa

buna ziua!mai am o intrebare,dk am adus imbunatatiri casei pentru care urmeaza sa se dezbata succesiunea si nu am toate facturile,pot aduce un martor?multumesc
Cel mai recent răspuns: bruneta87 , utilizator 17:43, 27 Februarie 2011
da. Astfel de lucrari se pot dovedi si cu martori, interogatoriu ori expertize.
multumesc,o zi buna
buna ziua din nou!am citit cateva msg si rasp postate aici si nu prea mai inteleg nimic,o sa spun pe scurt situatia mea,tatal meu a murit acum 15 ani,am ramas 4 frati si mama mea,unul dintre fratii mei a murit curand,acesta fiind casatorit si avand 2 copii.eu vreau sa incep succesiunea dar cumnata mea(sotia fratelui mort)nu vrea acest lucru.in cazul asta
1 o sa m duc la notar iar acesta o s-o citeze,nu?de cate ori o s o citeze?am inteles k de 3 ori si dk nu se prezinta o sa piarda dreptul care i se revine,asa e?
2 fratii si mama mea imi vor da mie dreptul lor,dupa incheierea succesiunii va trebui sa fac un act de vanzare cumparare cu mama?
3 o sa intalnesc piedici din cauza fapului k a mea cumnata nu e de acord sa incepem succesiune?
multumesc frumos pt tot

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare succesiune bruneta87 bruneta87 buna ziua!am citit mai multe intrebari si rasp postate aici si m-au cam pus pe ganduri. situatia mea este urmatoarea,tatal meu a murit acum 15 ani,am ramas 4 ... (vezi toată discuția)
Succesiune - certificat calitate de mostenitor, mandat-imputernicire Epuree Epuree Ziua ziua, Vream sa dezbatem succesinea pe ambi parinti, suntem 5 frati, din care: - un frate mort (predecedat) inaintea ambilor parinti ( la rindul lui ... (vezi toată discuția)
Succesiune secret87 secret87 buna ziua!am si eu o intrebare si sper sa ma puteti ajuta si indruma spre ceea ce este bine.tatal meu a murit acum 10 ani iar in urma cu 2 ani a murit si ... (vezi toată discuția)