avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi banesti , state nesemnate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi banesti , state nesemnate

buna ziua
am o firma
a lucrat un bietas la mine vreo 3 ani...statele de plata nesemnate ... cam vreo 3 pe an...
m a dat in judecata ptr luna ianuarie-august 2010... vrea banii...eu i am dat banii bineinteles... culmea.. in august l am mai si cununat...
acum...s a dat in fond o decizie... 'admite actiunea precizata in parte' ..aici, el a cerut banii mai putin pe lunile iunie si aprilie , unde s au gasit statele semnate...si dobanzi penalizatoare... un nenorocit care mi a pupat mana n biserica acum cateva luni... aveti idee ce le putem face unor astfel de oameni... precizez ca l am luat de la spalatorie,l am format, l am invatat, tot tacamul...
multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 14:11, 1 Martie 2011
Buna seara !
Greseala v-a apartinut dvs. , prin faptul ca i-ati dat banii fara ca acesta sa semneze ... In legatura cu actiunea judecatoreasca in instanta , puteati uza de orice mijloc de proba ( nu cred ca nu a existat un martor , eventual angajat , care sa fie de fata atunci cand l-ati platit ) ...
multumesc ptr raspuns..
la fond nici nu ne a lasat judecatoarea sa chemam martori,ca aveam...inclusiv declaratii cu semnaturi cu martori ca n a semnat ,dar banii s au luat..acestea s au pus la probe,dar judecatoarea ne a intrebat daca sunt inregistrate in firma sau la itm...si nu erau...ptr ca nu stiam ..noi le am facut doar in cadrul firmei noastre...nu stiu..trebuie gasita o usita sa l potolim pe domnul..mai l am si cununat pe nenorocit..avem poze cu el,ca nasi si tot ...
In situatia data nu cred ca mai puteti face ceva , din pacate , pt ca inteleg ca nu ati incheiat / inregistrat contractul individual de munca la ITM si nici in evidentele firmei ...
e o vorba cu facerea de bine ... #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariului- cum pot sa dau in judecata patronul? victoria0304 victoria0304 Buna ziua, Am o intrebare legata de neplata salariului. Sunt studenta si pe timpul vacantei de vara am decis sa ma angajez. M-am angajat din data de ... (vezi toată discuția)
Promisiuni la angajare nerespectate kocsis kocsis Un angajator mi-a promis anumite conditii de angajare, mi-a zis ca ma vrea pe postul pe care il are liber, a cerut sa demisionez de la locul de munca, iar dupa ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala Ramona1982 Ramona1982 prietenul meu lucreaza la o firma ca sofer. acum 1 luna I.T.M-ul la un control au vazut ca nu are contract de munca si a dat o declaratie ca lucreaza de o zi. ... (vezi toată discuția)